Avís legal

This is the default page custom subtitle

CONDICIONS D’ÚS I POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

 

  1. Dades registrals: Aquest lloc web és propietat de Lana2 S.L. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona amb CIF B62846928 i domicili fiscal a JAUME I número 19. Cardedeu. Barcelona.

La utilització d’aquest lloc web està subjecta a les següents condicions d’ús. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d’accedir a aquest lloc web i utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

2.Propiedad Intel·lectual i Industrial: Tots els continguts del Portal, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codi font (d’ara endavant els “Continguts”), són propietat intel·lectual de Lana2 SL o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del portal.

  1. Condicions d’Ús: El contingut del Portal de Lana2 té caràcter merament informatiu i no pot en cap cas considerar-se vinculant. Lana2 S.L. no es farà responsable en cap cas dels errors o omissions que puguin existir en la informació facilitada. El vincle establert entre l’usuari i Lana2 S.L. a través de la consulta del Portal, de cap manera constitueix una relació professional ni una vinculació contractual. L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del Portal de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L’Usuari respondrà davant de Lana2 S.L. o davant de tercers de qualsevol dany i perjudicis que es puguin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. Queda expressament prohibit l’ús del Portal amb finalitats lesives de béns o interessos de Lana2 S.L. o de tercers o de qualsevol altra forma sobrecarreguin danyin o inutilitzin les xarxes, servidors, i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de Lana2 S.L. o de tercers. L’accés com a visitant als continguts de la pàgina web implica l’acceptació dels termes i condicions de la seva utilització i visita a la forma en què han quedat expressats anteriorment.

4.Limitación de la responsabilitat: Lana2 S.L. estarà exempt de qualsevol responsabilitat derivada de la navegació pel Portal i adverteix expressament que, com tota eina informàtica, els fitxers continguts en el mateix no estan exempts de fallades en el seu funcionament habitual i poden eventualment causar danys o alteracions en eines informàtiques de tercers.

7.Legislació i jurisdicció aplicable: El present Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar de l’accés a la pàgina web, l’usuari i Lana2 SL, acorden sotmetre expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre

Lana2 fa servir cookies per assegurar-nos que t'oferim la millor experiència a la nostra web.
Coneixer Mes
Ok