SERVEIS INFORMÀTICS

Solucions cloud
per a empreses

Per poder donar una resposta a totes les necessitats en serveis cloud als nostres clients, Lana2 ha creat la seva pròpia infraestructura de serveis cloud.

Tots els nostres serveis garanteixen el compliment de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades). La nostra intenció no ha estat mai la de competir amb els grans proveïdors o revenedors d’internet.  La nostra prioritat o leifmotive és oferir un servei de qualitat que definim com  Núvol de proximitat.

  • Serveis de hosting o servidors cloud
  • Suport i manteniment tècnic: Ens encarreguem de la gestió de tots els serveis cloud, del seu manteniment I de resoldre qualsevol incidencia que pugui sorgir perquè tu no t’hagis de preocupar de res.
  • Suport d’assessorament Cloud computing: Analitzem les necessitats reals de la teva empresa i la seva infraestructura per elaborar una proposta d’implementació dels serveis cloud computing sense que tu t’hagis de preocupar de res.

Ventatges i solucions del Cloud Computing

La presencia d’internet i l’ús de serveis al núvol són imprescindibles per a les empreses actuals.

Són múltiples les avantatges de les solucions cloud computing per a les empreses:

  • Seguretat: Totes les nostres dades, fitxers i programes estan emmagatzemats al núvol amb total garantía de seguretat i conservabilitat.
  • Disminució de la inversió: El fet d’utilitzar servidors cloud i d’altres sistemes fa que les empreses no hagin d’invertir en la compra dels seus propis servidors, adquisició de harware, software o d’altres infraestructures.
  • Estalvi de despeses de manteniment i energia: El fet que els servidors no siguin de propietat fa que ens oblidem de les despeses de manteniment i d’energia.
  • Pagament per ús: Amb els serveis cloud només paguem per aquelles funcionalitats que realment fem servir i us podem oferir un pla de serveis personalitzat ajustat a les necessitats de cada empresa i ampliar-lo a mesura que sigui necessari.
  • Innovació tecnològica: Estar al núvol significa que la teva empresa disposarà dels últims sistemes tecnològics sense haver de fer una inversión económica ni renovar-los cada cert temps.